Vä-lkommen att beställa fjärrvärme

Just nu har vi ett erbjudande till dig som bor i Vä, du är vä-lkommen att bli kund hos oss och få tillgång till miljövänlig och trygg fjärrvärme. Under vår förtätningskampanj erbjuder vi dig ett reducerat pris på anslutningsavgiften.

Bor du exempelvis på Skålahusvägen, Skrivarevägen eller Borgmästarevägen finns du med i området där vi nu kör vår förtätningskampanj. När vi förtätar nätet betyder det att det finns tillgänglig fjärrvärme och att det är enkelt att ansluta din fastighet så du får tillgång till närproducerad och hållbar värme. 

Visste du att du får tillgång till obegränsat med varmvatten när du är fjärrvärmekund hos C4 Energi?

De hushåll som omfattas av kampanjen har fått brev hem med mer information om att vi förtätar vårt nät. Har du frågor eller har missat ditt brev är du välkommen att kontakta oss.

Carola Mattisson finns tillgänglig för att svara på dina frågor eller ta emot din beställning på telefonnummer 044-780 76 08 eller via e-post carola.mattisson@c4energi.se.

På kartan kan du se vilka adresser som ingår i den här kampanjen och den pågår tillsvidare. Välkommen med din beställning!

karta Vä-Hallaröd.jpg

Här kan du läsa mer om C4 Energis fjärrvärme.

Publicerad: 2020-04-01